Се навршуваат 40 дена откако почина нашиот сакан

Др. Александар Ивановски
15.11.1946-26.03.2024

Остана голема болка по неговото заминување. Беше извонреден човек, општествен работник, добротвор. Изгубивме прекрасен и благороден човек. Беше наша гордост и ќе биде засекогаш. Почивај во мир.

Од пријателите

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ, oбјавено на: 29 април, 2024 во 14:54 часот