Последен поздрав на нашата сакана

Вера Блажеска
1943-2024

Засекогаш ќе бидеш запомнета како жена со големо срце и добра душа. Ни остави вечно сеќавање и непребол. Вечна ти слава, почивај во мир.

Од семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ, oбјавено на: 03 јуни, 2024 во 9:29 часот