Денес, на 93 годишна возраст не напушти нашиот сакан татко и дедо

Благојче Стојановски
26.10.1931-28.03.2024

Со голема тага ве известуваме дека денес почина нашиот мил татко и дедо. Погребот ќе се одржи на Градските Гробишта во Скопје-Бутел, на ден 26.04.2024 во 13 часот.


OЖАЛОСТЕНИ: Синот Марко, ќерката Соња, внуците Теа, Јована и Павел

ЖАЛНА ВЕСТ, oбјавено на: 28 март, 2024 во 19:54 часот