На 80 годишна возраст почина нашиот сакан татко

Ване Стефаноски
1944-2024

Со голема тага, жал и болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека нашиот мил и сакан сопруг, татко и брат почина на ден 02.06.2024. Нашата тага е преголема, почивај во мир.


OЖАЛОСТЕНИ: Семејство Стефановски

ЖАЛНА ВЕСТ, oбјавено на: 03 јуни, 2024 во 9:12 часот