На денешен ден почина

Трајче Галевски
15.11.1962-26.03.2024

Погребот ќе се одржи на 27.03.2024 на градските гробишта Бутел.


OЖАЛОСТЕНИ: Сопругата Гордана и ќерките Јасмина и Марија

ЖАЛНА ВЕСТ, oбјавено на: 26 март, 2024 во 16:23 часот