Болно сеќавање

Горан Трајковски
04.10.1933-28.03.2022

Почитувани роднини и пријатели, ве известуваме дека се навршуваат 2 години откако не напушти нашиот почитуван и сакан сопруг, татко, дедо. Твојата добрина ќе се памети, многу ни недостасуваш. Почивај во мир, засекогаш ќе бидеш во нашите спомени. Поменот ќе се оддржи на 28 март 2024 година на Градските гробишта Бутел во 11 часот.

Од сопругата и ќерките

ПОМЕН, oбјавено на: 27 март, 2024 во 0:50 часот