Сеќавање на нашата сакана мајка и баба

Јелена Петровиќ
20.11.1929-10.05.2021

5 години болка, но љубовта кон тебе не престана. Празнината што ја остави со твоето заминување станува се подлабока и поширока. Тагата останува длабоко врежана во нашите мисли и срца. Многу ни недостасува твојата потпора, твојата грижа, љубов и добрината што ни ги даруваше.

Твоите ќерки Сузана и Марија

ПОМЕН, oбјавено на: 07 мај, 2024 во 13:02 часот