Последен поздрав на нашиот сакан дедо

Трајче Галевски
15.11.1946-26.03.2024

Сеќавањата на тебе, твојата љубов и грижа која неуморнo ни ја даваше, вечно остануваат во нашите мисли и срца. Многу ќе ни недостасуваш, мил наш дедо. Почивај во мир, засекогаш ќе бидеш во нашите спомени.

Од внуката Мила и внукот Стефан

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ, oбјавено на: 26 март, 2024 во 23:56 часот