Последен поздрав

Борче Мартиновски
26.10.1951-24.03.2024

Болката е голема за загубата на добар човек како тебе Борче, но заедничките спомени засекогаш ќе останат во нашите срца и мисли. Почивај во мир. Искрено сочувство до семејството Мартиновски.

Од Ване и Радмила

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ, oбјавено на: 26 март, 2024 во 23:50 часот

ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ