Навршуваат 7 години откако не си со нас.

БЛАГОЈА НАУМОВСКИ
23.02.1933-10.02.2017

Сеќавањата на тебе, твојата љубов и грижа која неуморно ни ја даваше, вечно остануваат во нашите мисли и срца. Многу ни недостасуваш, мил наш дедо. Почивај во мир, засекогаш ќе бидеш во нашите спомени.

Семејство Наумовски

ПОМЕН, oбјавено на: 27 март, 2024 во 0:37 часот