Двомесечен помен

ДОСТАНА ВАСИЛЕВА
1934-2024

Поминаа два месеци откако не напушти. Засекогаш ќе останеш во нашите сеќавања.

Семејство Василеви

ПОМЕН, oбјавено на: 25 април, 2024 во 21:35 часот