Три тажни месеци без нашиот дедо

трајче галевски
1946-2024

На 26ти мај се навршуваат три месеци откако не напушти нашиот татко и дедо. Во срце тага, на гроб тишина, а во домот голема болка и празнина. Почивај во мир.

Семејство Галевски

ПОМЕН, oбјавено на: 12 јуни, 2024 во 9:12 часот