ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Милан Стојанов
06.12.1939-01.05.2021

Далеку си од нас, но никогаш оддалечен од нашите мисли и сеќавања за годините поминати со тебе. Не научи да бидеме добри луѓе , а ти беше и остана повеке од човек. Почивај во мир мил наш татко, царство небесно.

Синот Иван со сопругата Милена

ПОМЕН, oбјавено на: 07 мај, 2024 во 13:37 часот