Вечно сеќавање

Нада Јовановска
28.09.1934-08.05.2023

Помина една година откако нашата мајка и баба не е повеќе со нас, но нејзината љубов и спомени остануваат вечно живи во нашите срца. Со голема почит и благодарност се сеќаваме на нејзината добрина, топлина и сите убави моменти што ги споделивме.
Почивај во мир, додека сме живи ќе живееш во нашите срца.

Твоите внуци од Австралија

ПОМЕН, oбјавено на: 03 јуни, 2024 во 9:50 часот