ЧПП

Дали некрологот (жална вест, последен поздрав или помен) автоматски ќе се објави по уплатата?
  1. Вашата објава ќе биде објавена во најбрз временски рок, веднаш по одобрување на истата.
Кои се дозволените методи на плаќање?

Плаќањето е овозможено преку платежна картичка Visa или Mastercard.

На кој јазик можам да ја напишам објавата?

Објавите можете да ги напишете на јазик кој е распространет помеѓу етничките заедници во РСМ.

Како можам да пребарувам изминати некролози?

Објавите можете да ги пребарувате со внесување во полето за пребарување некоја од следните категории: име, презиме, град или датум.

Дали можам да објавам некролог за лице надвор од РСМ?

Да, може да објавите некролог за лице надвор од РСМ.

Дали можам да објавам повеќе од еден некролог за исто лице?

Да, може да објавите повеќе некролози преку додавање на нова објава.

Колку дена ќе трае објавата на некрологот од денот на уплатата?

Сите објави се зачувуваат на неопределено време. Целта ни е да ги сочуваме сите некролози кои се објавени и истите можете да ги пребарувате во секое време.