Помен Цел екран

490,00 ден

  • Симбол
  • Текст над слика (до 60 карактери)
  • Слика на починатиот
  • Име и Презиме на починатиот
  • Содржина (800 карактери)
  • Од кого
  • Можност за истакнување на објавата
Православен
Католик
Муслиман
Партизан
Drag files here or browse
Објавата ќе биде прикажана во слајдерот на почетната страна во времетраење од 7 дена.
Цена за Објава
Цена за Истакната Објава
Вкупно
Категории ,