За Нас

Починати.мк е прва онлајн платформа посветена на оддавање на почит на оние кои не се повеќе меѓу нас. Во оваа дигитална заедница, се трудиме да ги зачуваме спомените на нашите најмили и воедно да ја пренесеме Вашата порака на најбрз начин.